Понеділок, 29.04.2024, 18:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицька ЗОШ № 1

Педагогічна преса

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бобровицький районний методичний кабінет

Головна » 2016 » Серпень » 10 » Запуск другого етапу програми «Вчителі англійської мови – агенти змін»: понад 100 викладачів стануть тренерами
09:31
Запуск другого етапу програми «Вчителі англійської мови – агенти змін»: понад 100 викладачів стануть тренерами

У серпні 2016 року стартує другий етап програми «Вчителі англійської мови – агенти змін», розробленої Британською Радою та громадською ініціативою GoGlobal у рамках національної кампанії «Україна Speaking». В рамках другого етапу буде проведено тижневий курс з підготовки тренерів, який розпочнеться 7 серпня 2016 року для 104 учасників із семи областей України та міста Києва. Мета курсу – підготувати майбутніх тренерів до проведення повноцінного 40-годинного тренінгу для вчителів у своєму регіоні. Програма курсу передбачає мікротреніги, рефлексію на власну діяльність та аналіз мікротренінгів тренерами Британської Ради. Очікується, що після завершення курсу протягом найближчих чотирьох-п’яти місяців кожен із учасників проведе 40 навчальних годин тренінгу для 20 вчителів англійської на локальному рівні. Протягом вересня – грудня 2016 року «агенти змін» будуть отримувати стипендію від Благодійного фонду Петра Порошенка.

Перший етап програми завершився у травні 2016 року проведенням 308 творчих майстерень для вчителів у Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській, Черкаській, Чернівецькій, Херсонській областях та столиці України. 138 учасників програми поділилися отриманими на лютневому курсі ефективними прийомами викладання англійської мови в школах. Майстерні відвідали 3762 вчителя середніх шкіл, здобувши необхідні знання та уміння для проведення занять з англійської для своїх учнів за методиками, рекомендованими Британською Радою.

Програма підвищення кваліфікації «Вчителі англійської мови – агенти змін» розпочалася в лютому 2016 року. Вона присвячена Року англійської мови в Україні та має на меті підготовку вчителів з різних регіонів України до виконання ролі вчителя-тренера. Після завершення курсу учасники повернуться до навчальних закладів і стануть «агентами змін», передаючи знання щодо ефективних прийомів викладання англійської мови своїм колегам. Програма втілюється за сприяння Міністерства освіти і науки України. Завдяки їй до кінця 2016 року понад 60 тисяч українських школярів зможуть навчатися з використанням методик, що відповідають міжнародним стандартам.

За додатковою інформацією звертайтеся до Анастасії Романик, менеджера проекту «Рік англійської мови в Україні»:

Електронна пошта: anastasiya.romanyk@britishcouncil.org.ua

Тел.: +380 44 490 5600

Веб-сайт: www.britishcouncil.org.ua/year-of-english

Британська Рада – міжнародна організація Сполученого Королівства із культурних відносин та освіти. Ми створюємо можливості для розбудови міжнародних зв’язків між Британією та іншими країнами та вибудовуємо довіру між людьми по всьому світу.

Ми є глобальною організацією, що має 190 представництв у 110 країнах, де працює понад 7000 людей. Ми ведемо діяльність у сферах мистецтва, вивчення англійської мови, освіти та розбудови суспільства.

В Україні ми працюємо, щоб підтримати її вибір на Європейську інтеграцію та амбіції країни у розвитку міжнародної співпраці, з метою розбудови кращого, більш безпечного і процвітаючого суспільство. Ми прагнемо зробити Великобританію партнером України у процесі реформування системи освіти і активізації культурної сфери. У наших програмах беруть участь близько 2 млн. українців щорічно.

Ми – британська благодійна організація, яка підпорядковується Королівській Хартії. Державне фінансування складає менше 25% нашого обороту, який у минулому році склав £781 млн. Інші джерела доходів Британської Ради – плата за отримання освітніх послуг від клієнтів по всьому світу, а також розвиток контрактних і партнерських відносин з державними та приватними організаціями. Вся наша робота полягає в реалізації нашої благодійної мети і підтримує процвітання й безпеку у Великій Британії й у всьому світі.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте: www.britishcouncil.org. Ви можете також підтримувати зв'язок з Британською Радою через facebook.com/BritishCouncilUkraine та twitter.com/britishcouncil

GoGlobal — це неполітична громадська ініціатива, що об’єднує людей навколо розуміння необхідності вивчення іноземних мов в Україні. Ініціатива була заснована на початку 2015 року й сьогодні об’єднує партнерів, серед яких посольства, державні органи центральної влади, міжнародні організації, культурні центри, мовні школи, аналітичні центри.

Переглядів: 342 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]