Субота, 20.04.2024, 09:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицька ЗОШ № 1

Педагогічна преса

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бобровицький районний методичний кабінет

Головна » 2012 » Травень » 10 » Освітяни району прийняли участь у педагогіній естафеті
16:14
Освітяни району прийняли участь у педагогіній естафеті

27 квітня делегація відділу освіти Бобровицького району познайомилася з роботою Городянського відділу освіти.

Освітяни Бобровиччини твердо переконалася, що «Учитель живе доти, доки вчиться, якщо перестає вчитися, у ньому помирає вчитель», - писав К.Ушинський. Цей девіз характерний для роботи  працівників відділу освіти, який очолює   Денисюк Юрій Васильович. Це творчо працюючий колектив педагогів-однодумців, які підтримують, цінують і поважають свого керівника. Він власним прикладом спонукає до  творчості, оперативності, відповідальності, діловитості.

         Районний методичний кабінет, педагоги Городнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та гімназії ведуть постійний наполегливий пошук нових ефективних форм і методів інноваційної  роботи, упроваджують кращий досвід Брянської області (Климівський район), Гомельської області (Добрушський район), що є  реальною і надійною основою піднесення якості навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах Городнянщини.

         Директори гімназії (Федоренко М.П.) та Городянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  (Хоменко С.М) добре володіють теорією управління, традиційними та інноваційними прийомами освітнього менеджменту, сконцентрувавши у собі знання та уміння дипломата й психолога, аналітика й пропагандиста, лідера-експериментатора й ділового партнера. Керівники вищеназваних закладів  створюють необхідні умови для роботи педагогів, забезпечують упровадження  інноваційних технологій у навчально-виховний процес.

         Значна робота у закладах освіти Городнянщини проводиться з впровадження ІКТ в навчально-виховний процес. З метою підвищення компетентності вчителів у галузі інформаційно-комунікаційних технологій проведена підготовка 90 вчителів за програмою «Цифрові технології» та здійснено навчання 14 вчителів за програмою «Вчителі в онлайні», проведені тренінги з профільного навчання «Основи веб-дизайну» для 11 осіб. У Городянській районній гімназії впроваджується пілотний проект Національного проекту «Відкритий світ». Навчальні заклади району беруть участь у впровадженні освітнього інноваційного проекту «Щоденник.ua».

         Методичний кабінет гімназії є  скарбничкою цінного педагогічного досвіду. Він по праву вважається найкращим в області. На його рахунку безліч інноваційних форм методичної роботи.

         Бажаємо освітянам Городнянщини міцного здоров’я, добра, злагоди й любові. Нехай їхня праця наповнюється гордістю й величчю, приносить визнання і вдячність. Нових Вам досягнень та творчої співпраці з освітянами Бобровиччини. Надіємося на творчу співпрацю з педагогами Городнянщини.

   

 

Переглядів: 572 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]