П`ятниця, 29.03.2024, 19:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицька ЗОШ № 1

Педагогічна преса

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бобровицький районний методичний кабінет

Головна » 2017 » Травень » 17 » Районний семінар учителів трудового навчання
14:36
Районний семінар учителів трудового навчання

16 травня 2017 року на базі Бобровицької ЗОШ I-III ступенів №2 відбувся районний семінар-практикум учителів трудового навчання з проблеми « Впровадження інноваційних методів на уроках обслуговуючої праці».

Учасники семінару взяли активну участь у проведенні майстер-класу «Подих весни. Виготовлення квітів із гофропаперу», який підготувала та провела Дітковська Олена Володимирівна». Вчителі працювали в групах. Урок-творча майстерня пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері, був інформаційно насиченим і надзвичайно продуктивним. При підведенні підсумків визначено високий методичний рівень проведення майстер-класу.

Лось Ніна Григорівна провела для присутніх педагогів майстер-клас «Зустріч умільцівмоє хобі». Юні умільці Ніни Григорівни продемонстрували свої вподобання. Севастянов Максим із ватних дисків виготовляв разом із вчителями новорічну ялинку; Мусієнко Артем презентував для гостей власноруч виготовлені роботи; Овчиннік Анастасія ознайомила присутніх із технікою скрапбукінг; Даруга Ірина та Микитенко Даря продемонстрували присутнім виготовлення листівок. Захопили всіх присутніх вироби із бісеру Лимаренко Наталії. Із технікою «квілінг» ознайомила присутніх Шило Марина. Радо зустрічали гостей Терес Катерина та Удод Максим.

Справжні витвори мистецтва чекали на присутніх після завершення майстер-класів. До їх уваги були представлені роботи майстринь Кириченко Наталії Василівни - виготовлення виробів у техніці «декупаж», Луговської Олени Вікторівни , Гунько Олени Сергіївни та вишивки Дітковської Олени Володимирівни.

На завершення семінару учасники відзначили його практичну значимість для себе та звернули увагу на те, що зацікавленість й підтримка адміністрації навчального закладу предметом «трудове навчання » у поєднанні з творчістю й прагненням вчителя до самовдосконалення, створюють сприятливі умови для мотивації навчання учнів, підтримують в них інтерес до предмету, розвивають життєво необхідні навички.

Переглядів: 328 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]