Субота, 27.04.2024, 00:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицька ЗОШ № 1

Педагогічна преса

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бобровицький районний методичний кабінет

Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті»
14:23
Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті»

Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, Чернігівський ліцей №32 Чернігівської міської ради, Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради20-22 жовтня 2015 року взяли участь у Сьомому Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті», організований компанією «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

В урочистому відкриті VII Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu» взяли участь В.Г. Кремень, Президент Національної Академії педагогічних наук, Вяткіна Н.Б., директор Державної наукової установи «Інститут Модернізації змісту освіти», Супрун В.В., директор департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України.

У виставці взяли участь 77 провідних вищих навчальних закладів, наукових установ України; 22 закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій; 98 професійно-технічних навчальних закладів і навчально-методичних центрів; 24 виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, проекти, програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали; 357 вищих навчальних закладів післядипломної та неперервної освіти, обласних і міських управлінь (департаментів) освітою, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів на колективних стендах регіонів України.

Вперше для вищих навчальних закладів був організований  Національний конкурс «Видатні науково-практичні досягнення в освіті» у номінації «Електронний освітній ресурс». Почесним дипломом Лауреата нагороджено Ракуту В.М., старшого викладача кафедри інформаційно-комунікаційних технологій в освіті ЧОІППО імені К.Д. Ушинського, з теми «Система веб-ресурсів як інноваційний засіб для розвитку професійної компетентності вчителів математики». Крім того, педагогічний  колектив Ніжинського обласного педагогічного ліцею отримав Почесне звання «Лауреат конкурсу» І ступеня за участь у номінації «Інновації у підвищенні професійної компетентності педагога» за творчу роботу з теми «Шляхи підвищення професійної компетентності педагога ліцею в умовах сучасної освіти».

Згідно з програмою виставки проведено презентацію закладів освіти України, закордонних навчальних закладів та міжнародних представництв, науково-практичні конференції, семінари, презентації, майстер-класи.

21 жовтня 2015 року учасниками виставки Чернігівської області було організовано та проведено круглий стіл на тему «Шляхи удосконалення професійної компетентності учителя в умовах модернізації освіти в Україні» у якому взяли участь Давиденко А.А., д-р.пед.н., професор, завідувач кафедри природничо-математичних дисциплін та методик їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського;  Давиденко П.А., старший викладач кафедри природничо-математичних дисциплін та методик їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського; Шевчук Т.М., директор Ніжинського обласного педагогічного ліцею; Сліпак С.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Ніжинського обласного педагогічного ліцею; Тарасюк Л.В., канд.пед.н., директор Чернігівського ліцею №32.

 

Переглядів: 381 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]