Субота, 27.04.2024, 07:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Бобровицький районний відділ освіти

Бобровицька ЗОШ № 1

Педагогічна преса

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бобровицький районний методичний кабінет

Головна » 2015 » Вересень » 10 » У МОН підписано наказ про проведення всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у цьому навчальному році
08:28
У МОН підписано наказ про проведення всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у цьому навчальному році

У жовтні стартує І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Міністр освіти і науки підписав наказ про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів, згідно з яким у цьому навчальному році буде проведено 21 учнівську олімпіаду та 12 учнівських турнірів.

Перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад буде проведено у жовтні, другий етап відбудеться у листопаді-грудні, у січні-лютому 2016 року проведуть третій етап шкільних олімпіад.

Також наказом МОН затверджено кількісний склад команд для участі у фінальному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з відповідних навчальних предметів.

Організаційно-методичне забезпечення проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнських учнівських турнірів з навчальних предметів здійснюватиме Інститут модернізації змісту освіти.

Також на інститут покладена організація та координація проведення ІV етапу учнівських олімпіад та проведення фінального етапу учнівських турнірів у 2015/16 навчальному році.

Органам управління освітою доручено до 12 вересня подати до Інституту модернізації змісту освіти пропозиції щодо персонального складу журі фінального етапу Всеукраїнських учнівських турнірів юних фізиків, хіміків, математиків, винахідників і раціоналізаторів, біологів, правознавців, географів, економістів, інформатиків.

У свою чергу до 21 грудня 2015 року мають бути подані пропозиції щодо персонального складу журі ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад і фінального етапу Всеукраїнських учнівських турнірів юних істориків, юних журналістів, юних філософів та релігієзнавців.

Органам управління освітою, в яких планується проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад і фінального етапу Всеукраїнських учнівських турнірів необхідно подати до Інституту модернізації змісту освіти пропозиції щодо програм і складу оргкомітетів відповідних змагань.

Як відомо, метою проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів є пошук, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді.

Переглядів: 446 | Додав: rono | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]